© Powered by SiteSpirit

 

Klik op de onderstaande afbeelding om aflevering "Warme grond" van Goudzoekers te bekijken

Warme grond!

goudzoekers.jpg

Klik hieronder op de afbeelding voor de uitzending van Netwerk op 24 augustus 2009 over grondspeculatie!

Uw zekerheid is uw eigendom!

grondspeculatie.jpg

Instapper of gevorderde

GEO VASTGOED B.V. is gespecialiseerd in het bemiddelen bij het aan- en verkopen van strategisch gelegen grond. De door ons aangeboden percelen zijn minimaal 500 m2 groot (indien onderdeel van een serie van minder dan 20 percelen) of 1.000 m2  groot (indien het een serie van 20 of meer percelen betreft). Aangezien de omvang van de percelen en de locatie daarvan zeer verschillend is, kunt u zelf bepalen voor welk bedrag u wenst te investeren. Dat maakt investeren in grond dus ook interessant voor investeerders met een beperkt budget. Voor ieder budget zijn wij in staat een portefeuille samen te stellen. Daarbij geldt uiteraard: hoe meer u uw aangekochte grond spreidt, hoe groter de kans wordt dat de bestemming op ťťn van de locaties wijzigt.


Onze werkwijze

Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend wanneer u overweegt te investeren in strategisch gelegen grond. Wanneer u besluit tot aankoop van door GEO VASTGOED B.V. aangeboden grond over te gaan, is de procedure eenvoudig:


  • Wij zenden u een intentieverklaring. Wanneer u deze verklaring tekent en retourneert, kunnen wij de grond voor u reserveren.
  • Binnen twee weken na het retourneren van de  intentieverklaring ontvangt u een koopovereenkomst in drievoud. De koopovereenkomst ontvangen wij graag ondertekend retour, met een kopie van uw geldig legitimatiebewijs. Vervolgens zorgen wij dat de verkopende partij de koopovereenkomst tekent. Eťn exemplaar gaat naar de notaris, het andere krijgt u van ons terug.
  • U betaalt een borg gelijk aan 10% van de koopsom op de derdengeldenrekening van de notaris.
  • Vervolgens ontvangt u binnen twee weken het concept voor de notariŽle akte van levering en de nota van afrekening waarop de datum van de overdracht van de grond staat vermeld.
  • Nadat u het restant van de koopsom aan de notaris heeft betaald, verzorgt deze de eigendomsoverdracht (door het passeren van een notariŽle leveringsakte en het verrichten van de noodzakelijke kadastrale inschrijvingen), waarna u daadwerkelijk de eigenaar van de grond bent.

Gemak staat voorop

U kunt dus eigenaar van de grond worden zonder uw woning te verlaten. Indien u een daartoe strekkende volmacht aan de notaris verstrekt, verzorgt deze de gehele overdracht. Het enige wat u hoeft te doen, is op de juiste plaatsen uw handtekening te zetten en de documenten te retourneren. Vervolgens bent u enige tijd later de trotse eigenaar van een prachtig stukje Nederland. Het bewijs dat u eigenaar bent, wordt u door de notaris toegestuurd.


De notaris

Hoewel iedereen in Nederland gerechtigd is een eigen notaris uit te kiezen, adviseren wij gebruik te maken van een door ons geselecteerde notaris. Wij hebben uitstekende contacten met diverse notarissen door heel Nederland, die gespecialiseerd zijn in de overdracht van percelen en bekend zijn met onze werkwijze, zodat de overdracht wordt vergemakkelijkt en bespoedigd.


werken bij GEO.png
banner1.gif
_D3B9338.jpg

Joep Wijnand Gesponsord door GEO Vastgoed.jpg