© Powered by SiteSpirit

 

Klik op de onderstaande afbeelding om aflevering "Warme grond" van Goudzoekers te bekijken

Warme grond!

goudzoekers.jpg

Klik hieronder op de afbeelding voor de uitzending van Netwerk op 24 augustus 2009 over grondspeculatie!

Uw zekerheid is uw eigendom!

grondspeculatie.jpg

Vermogensbeheer & ATP

Investeren in strategisch gelegen grond in Nederland was nog niet eerder zo interessant. Het bevolkingsaantal in Nederland blijft tot 2040 groeien volgens het CBS en voor steeds meer ondernemingen dient bedrijfsruimte te worden gerealiseerd. Grond kan derhalve een zeer waardevolle aanvulling vormen van een portefeuille van investeerders. Zo is de waarde van landbouwgrond tussen 1996 en 2008 bijna verdubbeld, terwijl de oppervlakte juist afnam (bron CBS).

Indien een juiste geografische spreiding wordt aangebracht in de aangekochte grond dan vergroot dit vanzelfsprekend de kans op een aanzienlijke waardestijging. 

Bij vermogensbeheerders en assurantietussenpersonen zijn wij graag bereid om een presentatie op locatie te komen geven, zodat u uw personeel en/of relaties volledig kunt laten informeren over de mogelijkheden om te investeren in strategisch gelegen grond. Ook organiseert GEO VASTGOED B.V. een paar keer per jaar een informatieve avond voor vermogensbeheerders en assurantietussenpersonen waar wij u graag helemaal bijpraten over onze producten en werkwijze. U bent van harte welkom.

Indien u geïnteresseerd bent in de mogelijkheid om door ons een presentatie te laten verzorgen of u aanwezig wenst te zijn op één van de informatie-avonden, dan kunt u het aanvraagformulier invullen op deze website of contact met ons opnemen op 0031-(0)23-534 76 04 en vragen naar onze afdeling voor intermediairs. Wij staan u graag te woord.


werken bij GEO.png
banner1.gif
_D3B9338.jpg

Joep Wijnand Gesponsord door GEO Vastgoed.jpg